Ereszcsatorna szerelés, bádogozás

A bádogos szolgáltatásaink része az ereszcsatornák építése és javítása, különböző lemeztetőfedések, párkányok fedése.

A bádogos munkák kivitelezése során a következő területeken tudjuk az ön igényeit kiszolgálni: lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyakak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók.

Most 20% kedvezmény minden ereszcsatornára!

Hívjon minket most!

Bádogozás szolgáltatások

Ereszcsatorna szerelés, javítás

Különböző típusú ereszcsatorna építése, szerelése, javítása, vagy akár teljes cserje hagyományos forrasztással, színes alumínium, réz és Lindab anyagokból.

Az ereszcsatornák javítása pár nap alatt elvégezhető. A munka megkezdése elött kitisztítjuk a csatornákat és a felszínrekerülő híbákat kijavítjuk.

Ereszcsatorna tisztítás

Az ereszcsatornában felgyülemlett falevelek, gallyak eltömíthetik a járatot, akadályozva a víz szabad áramlását. Bizonyos időközönként szükséges a teljes rendszer átellenőrzése és tisztítása, hogy aztán évekig különösebb javítás nélkül jól működhessen.

Bádogos munkák, bádogozás

Bádogos munkáink során vállalunk teljes körű épületbádogozást, igény szerint fémlemez-, cserepes lemezfedés kivitelezését. Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy a tetőszerkezet, vagy épületszerkezet csatlakozási pontjainál vízmentességet biztosítsunk, illetve, hogy a csapadékelvezetést precízen alakítsuk ki

Ingyenes árajánlat és felmérés a hét minden napján.

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

Tapasztalt tetőfedő szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint egy évtizede együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza tetőfedésére, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

  • Díjmentes kiszállás és állapotfelmérés
  • 25 év szakmai tapasztalat
  • 100% elégedettségi garancia
  • Minőségi alapanyagok, teljes körű anyagbeszerzés

Partnereink