Tetőfedés, tetőjavítás, ácsmunka

Vállaljuk családi házak tetőfedését, régi tetők felújítását kerámia cseréppel, cserepeslemezzel, korcolt lemezzel, horganyzott-, alumínium- vagy réz lemezzel is!

Munkatársaink szakértelme garancia a profi minőségi munkára. Minőségi tetőfedés az Ön igényeinek megfelelően a lehető legrövidebb határidővel, pontosan, precízen a legnagyobb szakértelemmel! Kérje díjmentes árajánlatunkat az alábbi telefonszámon!

Most 20% kedvezmény minden lemezes tetőfedésre!

Hívjon minket most!

Tetőfedő szolgáltatások

Tetőfedés cserepeslemezzel

A cserepeslemezes tetőfedés sokak szerint az egyik legesztétikusabb és legtartósabb tetőfedő anyag. Megjelenése nagyon hasonlít a hagyományos kerámiára, emellett tartós és időtálló.

A cserepeslemezek bevonatuknak köszönhetően nem igényelnek különösebb karbantartást, élettartamuk hosszú: várhatóan 30-40 év. Előnye, hogy több fajta felületen és különböző hajlásszögű tetőknél is használható.

Tetőfedés állókorcolt lemezzel

Az állókorcos tetőfedési mód manapság is jó választás: az egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek, templomok, valamint más műemlék jellegű épületek tetőinek tartós és esztétikus befedését szolgálja.

Tetőfedés kerámia cseréppel

A legelterjedtebb tetőfedőanyag mindmáig a cserép. A betoncserepek és a kerámiacserepek mindig lécezett tartószerkezetre kerülnek fel. A hagyományos égetett kerámiacserép, illetve a betoncserép korszerű fajtái mutatósak, hosszú életűek, színtartósságuk jó, hiba esetén egyszerűen javítható a tető.

Tetőfedés zsindellyel

A tetőzsindely a lakóépületek tetőjének fedésének piacán a legszélesebb körben használt tetőfedő anyag világszerte a kerámia cserepek után. Természetes szépsége mellett a zsindely olcsó, könnyen használható és tökéletes vízzáró tetőfedő anyag.

Ácsmunkák, tetőszerkezet építés, kocsibeállók, garázsok építése

Az ácsszerkezet a tető alapja. Masszív, erős szerkezetnek kell lennie, a megrendelő igényeit és a statikai szempontokat egyaránt szem előtt tartva. Ácsszerkezeteinket fűrészelt anyagból készítjük, melyeket a fatelepen mártási technológiával kezelnek. Ezzel tartják távol a rovarokat, és sokkal kevésbé lesz éghető a szerkezet.

Tetőszerkezetek mellett vállaljuk kocsibeállók, garázsok, teraszok, kerti faépítmények készítését is!

Vízszigetelés, lapostetők szigetelése

A tetők alapvető feladatai közé tartoznak, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, legyen szó akár a heves esőzésekről vagy a nagyobb hóesésekről. A szükséges vízszigetelés elengedhetetlen, ha szeretnénk elkerülni a hosszútávú károkat ingatlanunkban.

Ingyenes árajánlat és felmérés a hét minden napján.

Kérjen díjmentes árajánlatot még ma!

Kik vagyunk mi?

Tapasztalt tetőfedő szakemberekkel dolgozunk, akik nagy figyelmet fordítanak a részletekre. Munkatársainkkal már több mint egy évtizede együtt dolgozunk, így igazi csapatmunka keretében végezzük a munkánkat.

Amennyiben minket választ háza tetőfedésére, egy magas színvonalú szolgáltatást kap megfizethető áron. Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat és a legnagyobb tisztelettel kezeljük ügyfeleinket.

  • Díjmentes kiszállás és állapotfelmérés
  • 25 év szakmai tapasztalat
  • 100% elégedettségi garancia
  • Minőségi alapanyagok, teljes körű anyagbeszerzés

Partnereink